ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

Chanel j12 white

Her kan ses nogle af de mest populære modeller. Disse ure og mange flere kan du opleve i vores to forretninger og prøve, hvad der passer præcis til dig. Har du spørgsmål kan du også altid kontakte os på telefon og mail.

Historien om

Chanel Modeller

historien om

Design og
finmekanik i et

Ure fra CHANEL så dagens lys i 1987. Fra begyndelsen overføres sansen for kompromisløs kvalitet og der blev satset helhjertet på design og produktion af ure, der er værdige til at bære mærket. Det er ikke uden grund at CHANEL har lagt produktionen af ure i eget regi i La Chaux-de-Fonds i Schweiz.

Ud over designet af selve uret gør CHANEL også en dyd ud af urkasser og
lænker i keramik, som er et let, varmt og yderst slidstærkt materiale,
der giver urene et strejf af uforgængelighed.

COCO – EN
KOMPROMISLØS KVINDE

Urmærket CHANEL trækker klare linjer tilbage til Gabrielle "Coco" Chanel (1883-1971) med sit udtryk og kompromisløse design. Coco Chanel var en af modehistoriens mest interessante og markante personligheder. Hun lagde grundstenen til sit modeimperium i 1908 med hatte. Siden kom den todelte dragt, den lille sorte kjole, de tofarvede sko, den udødelige parfume CHANEL no. 5 og den klassiske kassettehåndtaske til, og alle er senere blevet ikoner. Coco Chanel var en særdeles modig kvinde, der ikke var bange for at udfordre tidens konventioner.

andre urmærker